x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget ControlInternet.ro, siguranţa online pentru copii

ControlInternet.ro, siguranţa online pentru copii

14 Dec 2010   •   21:36

ControlInternet.ro (www.controlinternet.ro) este produsul românesc care oferă instrumente performante pentru protecţia online a copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani. Avantajul major pe care îl aduce programul de control parental este o listă de 3.000 de site-uri atent selecţionate la care copilul are acces în funcţie de vârstă. În plus, este un produs dezvoltat complet în limba română, ceea ce face ca instalarea şi gestionarea lui să fie extrem de simple.

Mult mai important decât modul în care funcţionează este faptul că funcţionează într-un mod într-adevăr eficient. Părintele primeşte confortul emoţional de a îşi proteja familia cu cele mai eficiente instrumente de pe piaţa românească. ControlInternet.ro are capacitatea să blocheze nu doar pornografia de pe site-urile pe­riculoase, ci şi camerele de chat îndoielnice şi alte pericole ale internetului.

 

Site-uri „curate”
Instrumentul esenţial prin care ControlInternet.ro blochează pericolele din mediul online este lista predefinită de site-uri permise (Whitelist), al căror conţinut nu constituie un risc pentru educaţia copilului. Fiecare dintre site-urile din listă a fost verificat în detaliu şi atribuit unei anumite categorii de vârstă. Părintele trebuie doar să introducă vârsta copilului şi, automant, ControlInternet.ro va aloca setarea corespunzătoare. Foarte important, aceste liste sunt customizabile, părinţii au oricând acces la această bază de date şi au libertatea să şteargă sau să introducă site-uri suplimentare.

 

Limita la... libertatea de acces la computer!
ControlInternet.ro conţine un orar prin care părintele are posibilitatea să seteze exact intervalul de timp în care copilul are permisiunea să folosească PC-ul. Totodată, oferă instrumente superioare calitativ pentru administrarea internetului. Opţiunile de Control la distanţă (Remote Management) asigură administrarea contului cu orice tip de conexiune la internet.

×
Subiecte în articol: internet