x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Convorbiri internationale mai ieftine

Convorbiri internationale mai ieftine

03 Mar 2004   •   00:00

La inceputul acestei luni, operatorul de telefonie mobila Zapp a anuntat ca abonatii sai pot efectua convorbiri internationale catre 110 tari, la tarife similare cu cele ale convorbirilor locale (in Romania).



Pentru a beneficia de aceasta reducere a tarifelor, clientii trebuie sa-si activeze optiunea "Upgrade International". Dupa aceea, de pe mobilul Zapp se poate suna la tarife similare cu cele ale convorbirilor locale in tari din Europa, Asia Centrala, Australia, Noua Zeelanda, Africa, America de Sud, precum si in SUA, Canada, Israel, China si Japonia.
Apelurile catre Statele Unite ale Americii si Canada se tarifeaza cu 0,19 USD/minut, indiferent de destinatie. Tarifele pentru apelurile catre restul destinatiilor sunt de 0,19 USD/minut, pentru apeluri catre retele fixe de telefonie si 0,29 USD/minut, pentru apeluri catre retele mobile.
Activarea optiunii "Upgrade International" poate fi facuta pentru orice abonat Zapp, indiferent de tipul sau de abonament, in schimbul achitarii unei taxe lunare in valoare de 3$.

×
Subiecte în articol: IT