x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cum să suni gratis de pe Internet sau iPhone

Cum să suni gratis de pe Internet sau iPhone

02 Dec 2009   •   00:00

Prima reacţie la o asemenea afirmaţie, evident ca este una sceptică, însă "2fingers", membru important al grupării hackersblog.org şi client vechi al site-ului nostru, pretinde că a reuşit s-o facă, chiar dacă pentru doar 5 minute.



"Folosiţi Yahoo Messenger sau Skype pentru a suna la numărul 1-800-3733-411. Când începe operatoarea să înşiruie meniul, spuneţi în microfon "free call". O să înceapă probabil o reclamă, care durează câteva secunde, dupa care robotul vă va anunţa să tastaţi numărul de telefon, folosind country code (codul de ţară) în faţa numărului. Folosiţi dial-pad-ul de la YM sau Skype, pentru a tasta numărul sub forma 40722000000. În cazul în care robotul spune imediat după terminarea reclamei că liniile sunt ocupate trebuie să repetaţi procesul. Uneori merge de-abia după vreo 3 încercări. Pentru iPhone şi orice alt telefon de ultimă generaţie, folosiţi Skype, procedând aşa cum am spus mai sus. Durata convorbirii este de 5 minute, după care trebuie să urmaţi din nou paşii de mai sus. Puteţi suna oriunde în lume, indiferent de reţeaua telefonică. Nu funcţionează şi pe numerele speciale cu suprataxă", scrie 2fingers.

Părerile sunt împărţite, unii susţinând că au reuşit, alţii că nu se poate. Însă majoritatea înclină spre un rezultat pozitiv, cel puţin asta se înţelege din comentariile celor de pe hackersblog.org. Mai multe, AICI

×
Subiecte în articol: IT