x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Desperados 2

Desperados 2

21 Sep 2006   •   00:00
Desperados 2

JOCURI
Totul a inceput cu seria Commandos, folosirea mai multor personaje cu diverse abilitati pe o harta impanzita de inamici si alte obstacole fiind o reteta perfecta pentru un hit. La scurt timp dupa aceea au aparut alte titluri inspirate din primul Commandos. Desperados, a carui actiune se desfasura in Vestul Salbatic, Chicago 1930, ce avea mafiotii in prim-plan si Robin Hood: The Legend of Sherwood.
JOCURI
Totul a inceput cu seria Commandos, folosirea mai multor personaje cu diverse abilitati pe o harta impanzita de inamici si alte obstacole fiind o reteta perfecta pentru un hit. La scurt timp dupa aceea au aparut alte titluri inspirate din primul Commandos. Desperados, a carui actiune se desfasura in Vestul Salbatic, Chicago 1930, ce avea mafiotii in prim-plan si Robin Hood: The Legend of Sherwood. Dintre acestea trei, doar Desperados a primit si un sequel, Desperados 2: Cooper’s Revenge, un titlu 3D care incearca sa imbine perspectiva isometrica cu cea 3rd person.

NIVELURI. Jocul este dificil. Asta pe modul normal. Nici nu pot sa-mi imaginez cum e pe hard. Si nu e din cauza ca ar fi niveluri foarte mari - cu toate ca sunt. Ci din cauza locurilor unde sunt pozitionate patrulele si raza lor vizuala, care este aceeasi si ziua, si noaptea. In acest fel, anumite niveluri aproape ca au devenit imposibil de terminat. Mai luati in considerare si faptul ca trebuie sa va deplasati cu zgomot minim, deoarece inamicii acum va si aud si aveti deja doua probleme majore.

Probabil ca producatorii s-au gandit la modul: "Hei, hai sa facem jocul 3D si sa includem si o perspectiva 3rd person ca sa poata jucatorul sa tinteasca mai bine. Din acest punct de vedere, perspectiva 3rd person este echivalentul unui cheat. Pe de alta parte, hai sa facem nivelurile mai mari, le umplem cu inamici si ii setam sa auda si sa vada mult mai bine, ca sa nu zica jucatorul ca se joaca un shooter… Nu trebuie sa fie chiar asa de usor".

De obicei, inamicii sunt grupati intr-o anumita locatie si daca unul dintre ei moare, ceilalti vor da alarma, asa ca trebuie sa moara si ei. Doctorul e singura solutie aici, deoarece are suficiente arme ca sa faca fata, dar daca trebuie sa omori patru sau cinci cowboy in acelasi timp, acestia din urma incercand si ei sa va omoare, atunci nu prea aveti sanse.

Oricum, inainte de toate aveti nevoie de un procesor la 2 GHz, 512 MB RAM, placa video 3D cu 128 MB, compatibila DirectX 9.0c

PLUSURI
  • Sase personaje cu abilitati diferite
  • Perspectiva 3rd person
  • Niveluri foarte detaliate
  • MINUSURI
  • Prea dificil pentru incepatori
  • Probleme de framerate
  • Interfata greoaie
  • ×