x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Facebook a făcut noi modificări pentru utilizatorii serviciului de mesagerie

Facebook a făcut noi modificări pentru utilizatorii serviciului de mesagerie

06 Feb 2019   •   15:22
Facebook a făcut noi modificări pentru utilizatorii serviciului de mesagerie

Facebook va permite utilizatorilor să şteargă textele nedorite - adresate unor destinatari nepotriviţi, comentarii generatoare de regrete şi chiar gafe - ce au fost expediate pe serviciul de mesagerie instantanee Messenger, au anunţat marţi reprezentanţii companiei americane, citaţi de AFP.
Utilizatorii acestui serviciu online, în număr de peste 1 miliard pe plan mondial, au la dispoziţie un interval de 10 minute pentru a se răzgândi şi pentru a şterge mesajele în cauză. Toţi participanţii la o conversaţie pe Messenger vor fi avertizaţi că un mesaj a fost şters de autorul său, au explicat reprezentanţii Facebook într-un comunicat care a anunţat implementarea acestei opţiuni noi.
"Vi s-a întâmplat deja să trimiteţi un mesaj unui alt grup (de prieteni) decât grupul pe care doreaţi să îl contactaţi, să faceţi o greşeală de scriere sau pur şi simplu să doriţi să ştergeţi un mesaj dintr-o conversaţie? Nu sunteţi singurul!", se afirmă în acel comunicat.
Noua opţiune era aşteptată cu mare interes după o dezvăluire făcută în 2018, potrivit căreia fondatorul şi CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, dispunea de posibilitatea de a şterge mesaje deja expediate.
Funcţia "Remove for Everyone" ("Şterge pentru toată lumea") se deschide atunci când utilizatorul face un clic pe mesajul în cauză în primele 10 minute după expediere, pe dispozitivele mobile ce dispun de cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare iOS (Apple) şi Android (Google). 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: facebook mesaje facebook