x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Facebook lanseaza noi optiuni pentru exprimarea emotiilor

Facebook lanseaza noi optiuni pentru exprimarea emotiilor

09 Oct 2015   •   09:23
Facebook lanseaza noi optiuni pentru exprimarea emotiilor

Facebook a anunţat joi crearea Reactions, o extensie a opţiunii 'Like' pentru ca utilizatorii acestei reţele de socializare să-şi exprime şi alt tip de reacţii precum uimirea, supărarea sau tristeţea, relatează EFE.

"Mă încântă", "mă amuză", "mă bucură", "mă uimeşte", "mă întristează" şi "mă supără" sunt opţiunile pe care le va include Reactions şi care vor fi disponibile începând de vineri, în perioadă de testare, doar în Spania şi Irlanda.

Pentru a accede la aceste opţiuni, utilizatorul va trebui să apese prelungit butonul Like până va apărea meniul care va desfăşura "emoticonul" reprezentând respectiva emoţie. Sub acesta va apărea formula vizuală care va indica emoţiile "mă încântă", "mă amuză", "mă bucură", "mă uimeşte" , "mă întristează" şi "mă supără".

Facebook va începe să pună în aplicare de vineri această fază pilot în care se va analiza cum se utilizează aceste opţiuni şi posibilele ameliorări care pot fi aduse înainte de lansarea la nivel mondial.

"Am încercat să găsim noi căi pentru ca persoanele să se exprime pe Facebook. Reactions este o extensie a opţiunii Like şi caută să ofere noi moduri pentru a interacţiona cu conţinutul", a declarat pentru EFE responsabilul acestui produs destinat reţelelor de socializare, Chris Tosswell.

Opţiunile vor fi disponibile doar pentru a interacţiona cu ceea ce s-a postat, nu şi cu comentariile asociate.

De vineri opţiunile Reactions ajung în Spania şi Irlanda, dar va avea loc o implementare graduală care se va completa în cursul săptămânii viitoare. Tosswell a precizat că Facebook nu a stabilit încă data lansării globale a acestui produs.

×
Subiecte în articol: facebook