x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Fluxuri de numerar

Fluxuri de numerar

16 Sep 2004   •   00:00

Pentru a face fata competitiei din ce in ce mai acerbe, miscarilor rapide din piata, organizatiile desfasoara operatii tot mai diverse si mai complexe.

Eficienta deciziilor pe baza unor informatii disponibile in timp real, usor de interpretat si de folosit, sunt cu atat mai corecte cu cat au la baza instrumente precum sistemul informatic integrat SIVECO Application, dezvoltat de peste 10 ani de compania SIVECO Romania.

Componenta de Management al Fluxurilor de Numerar din cadrul pachetului integrat SIVECO Applications rezolva o problema care solicita continuu atentia si timpul managerilor: gestionarea disponibilitatilor banesti.

Cu ajutorul acestei componente, Fluxurile de Numerar pot fi cuantificate prin analize manageriale, de previziune, dinamice, prin intermediul carora o companie isi poate administra platile si incasarile.

Prin cunoasterea in orice moment a disponibilitatilor, acestia pot coordona miscarile de numerar, astfel incat ele sa fie executate in si din anumite surse banesti, la anumite termene de timp. In acest mod, managementul are un mai bun control asupra veniturilor financiare, determinate de comisioane platite mai mici si dobanzi incasate fructificate.

×
Subiecte în articol: IT