x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Fox News va colabora cu MySpace pentru crearea unei reţele de jurnalism cetăţenesc

Fox News va colabora cu MySpace pentru crearea unei reţele de jurnalism cetăţenesc

de Cristian Ionescu    |    22 Apr 2009   •   00:00

Site-ul de socializare MySpace a lansat un nou serviciu prin intermediul căruia le permite membrilor săi să publice fotografii şi conţinuturi video pe platforma televiziunii de ştiri americane Fox News, potrivit AFP.



Conţinuturile utilizatorilor MySpace vor fi validate de editorii Fox News, înainte de a fi publicate pe pagina web uReport sau de a fi difuzate la televiziune. Colaborarea Fox News - My Space oferă postului TV posibilitatea de a beneficia de imaginile şi conţinuturile video ale milioanelor de utilizatori MySpace din toată lumea.

Potrivit lui Roger Ailes, oficial al Fox News, colaborarea cu utilizatorii My Space este o "ocazie extraordinară" de a dezvolata uReport, care se vrea a fi o reţea de jurnalism cetăţenesc. La rândul său, Chris DeWolfe, co-fondatorul şi patronul MySpace, a declarat că acestă colaborare se înscrie în vocaţia unei reţele de socializare, care este de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a partaja conţinuturi, de explora lucruri noi şi de a fi în legătură unii cu alţii.

Atât Fox News, cât şi MySpace fac parte din grupul media News Corp, proprietatea lui Rupert Murdoch.

×
Subiecte în articol: IT news fox news