x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Google interzice reclamele la criptomonede

Google interzice reclamele la criptomonede

14 Mar 2018   •   19:16
Google interzice reclamele la criptomonede

Google va interzice toate reclamele la criptomonede, incusiv pe cele la bitcoin și la ofertele inițiale de monede (ICOs), în încercarea de a „aborda o amenințare iminentă”, scrie The Guardian.

Decizia va fi implementată din luna iunie, fiind parte a unei represiuni mai ample asupra comercializării unor noi forme de produse financiare cu risc ridicat. Directorul departamentului de reclame sustenabile de la Google, Scott Spencer, a spus într-o postare: „Am actualizat mai multe politici pentru a ne adresa produselor financiare speculative sau neregulate, precum opțiunile binare, criptomonedele, piețele valutare și contractele pentru diferențe”.

Mișcarea este asemănătoare cu cea făcută de Facebook în luna ianuarie, când platforma a interzis toate recamele la criptomonede și la ICO, ca urmare a descoperirii că multe erau folosite pentru a înșela potențialii investitori.

„Pe măsură ce trendurile evoluează, metodele noastre de protecție devin mai bune, dar și înselătoriile online”, a spus Scott. „Îmbunătățirea experințelor privind reclamele pe web, fie că e vorba de ștergerea reclamelor dăunătoare sau a celor intruzive, va continua să fie o prioritate de top pentru noi”.

 

×
Subiecte în articol: criptomonede google reclame