x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget GPS - Stie pozitia radarelor

GPS - Stie pozitia radarelor

de Cristian Ionita    |    14 Feb 2006   •   00:00
GPS  - Stie pozitia radarelor

A fost lansat pe piata romaneasca un nou sistem de navigatie prin GPS: Nuvi. Are dimensiunea unui pachet de carti de joc, stie in orice moment unde te afli si iti spune cu exactitate cum faci sa ajungi la destinatie. Marea noutate adusa de acest sistem este ca te avertizeaza vizual si vocal atunci cand te apropii de o camera de supraveghere a traficului sau de un radar pe DN 1. Are locatiile preincarcate in memorie.

Modelul alege traseul de calatorie in mod automat, te ghideaza vocal pas cu pas si iti permite sa introduci comenzi prin intermediul touchscreen-ului folosind varful degetelor. Sistemul este dotat cu un kit de calatorie ce include MP3 player, audio book player de la Audible.com, vizualizare imagini JPEG, world travel clock cu fuse orare, convertor de valuta si de marimi, calculator. Optional pot fi adaugate pachete software precum Language Guide si Travel Guide (comercializate separat pe carduri SD), pentru a oferi suport de limba si informatii necesare.

HARTA EUROPEI. Nuvi 300 poate inmagazina in memoria interna de 200 MB una dintre regiunile Europei, plus harta detaliata a Romaniei. Nuvi 350 e ceva mai scump, dar contine intreaga Europa gata preincarcata. Functia de conversie text in voce foloseste numele strazilor atunci cand ofera indicatii legate de deplasare.

×
Subiecte în articol: IT