x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Hackerii ataca "antispaga"

Hackerii ataca "antispaga"

11 Sep 2004   •   00:00

Site-ul campaniei "Nu da spaga" desfasurata de cateva organizatii neguvernamentale romanesti cu sprijinul financiar Phare, a fost atacat de hackeri.

Fundatia Concept (unul din promotorii campaniei) informeaza ca atacul a avut loc seara, in jurul orei 22:00, astfel ca site-ul www.nudaspaga.ro a devenit nefunctional pana a doua zi dupa atac. In prezent, site-ul este functional.

Site-ul www.nudaspaga.ro face parte din campania "Nu da spaga!", al carei scop este sa duca la intelegerea si identificarea actelor de coruptie mica, sa reflecte efectele acesteia, sa conduca la o atitudine civica de amendare si respingere din partea populatiei a acestui fenomen.

Site-ul cuprinde informatii despre ce este si ce nu este spaga, motive pentru a acorda astfel de beneficii, documente legislative, resurse utile, informatii despre campanie, parteneri, suporteri, precum si o rubrica forum.

Campania "Nu da spaga!" este finantata de Uniunea Europeana prin Programul Phare Societate Civila 2001 - Componenta 3: Educatie Civica, Mass-Media Independente.

Initiatorii campaniei sunt fundatia Concept, Transparency International Romania, Asociatia Editorilor de Presa Online, Asociatia de Comunicatii prin Cablu, Oops Media si Teatrul pentru Copii si Tineret Ariel Targu Mures.

×
Subiecte în articol: IT