x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget HARDWARE - MediaPlay Cordless Mouse

HARDWARE - MediaPlay Cordless Mouse

23 Sep 2004   •   00:00

Un mouse cu acumulator, fara fir si cu telecomanda

Asculti muzica sau te uiti la filme pe computer? In mod sigur te-ai plictisit sa te ridici de fiecare data de pe canapea sa dai sunetul mai incet, sa schimbi melodia sau sa apesi pe "pauza" cand suna telefonul.

Ei bine, niste ingineri inventivi au scos un mouse care poate fi folosit pe post de telecomanda pentru computer. Logitech MediaPlay Cordless Mouse poate fi folosit de la o distanta de trei metri fata de PC.

Designul MediaPlay Cordless Mouse ii permite sa devina usor un mouse pentru PC (atunci cand tineti mana deasupra mouse-ului) sau o telecomanda (atunci cand tineti mouse-ul in palma. Cand este folosit ca telecomanda, rotita de rulare serveste ca centru de navigatie, permitand accesul in meniuri si directoare de muzica, materiale video sau poze. Acumulatorul are o durata de functionare de 6 luni.

Mouse-ul foloseste tehnologia optica pe baza de lumina invizibila - facand economie de curent si reducand efectul perturbator atunci cand mouse-ul e folosit ca telecomanda si include un buton on/off pentru a putea prelungi durata de folosire a acumulatorului.

Mouse-ul MediaPlay Cordless va fi disponibil din octombrie si costa in jur de 60 de euro. (Cristian Ionita)

×
Subiecte în articol: IT