x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Hardware: Navman iCN630 - Ai probleme cu orientarea, ia-ti GPS

Hardware: Navman iCN630 - Ai probleme cu orientarea, ia-ti GPS

22 Apr 2004   •   00:00

Pentru cei care reusesc sa se rataceasca de fiecare data cand incearca sa ajunga intr-un loc necunoscut, sistemele de pozitionare globala (GPS) sunt cea mai buna solutie.

„Jucaria" din imagine va spune unde sunteti si pe unde trebuie sa o luati pentru a ajunge la destinatia dorita. Singura problema este ca ghidul electronic se vinde pe Internet la un pret de aproximativ 1.500 de euro.

Consolarea este ca Navman iCN630 este ultimul racnet in materie de GPS. Aparatul afiseaza o harta tridimensionala, color care se modifica in functie de pozitia dumneavoastra. Are un monitor color de 3,8 inci si poate fi purtat in buzunar sau montat in automobil, direct pe parbriz.

Aparatul afiseaza o harta tridimensionala, color, care se modifica in functie de pozitia dumneavoastra.

Trebuie sa introduceti codul postal sau adresa la care doriti sa ajungeti si vi se va indica automat cel mai scurt traseu. In anumite orase sunteti avertizati in timp real care sunt zonele aglomerate si unde sunt blocaje. Programul va calcula automat care este ruta pe care trebuie sa o urmati pentru a ajunge cel mai repede la destinatie.

×
Subiecte în articol: IT