x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Hardware - Ochelari bluetooth

Hardware - Ochelari bluetooth

28 Feb 2005   •   00:00

Companiile Motorola si Oakley au lansat o pereche de ochelari de soare dotati cu tehnologie bluetooth, botezati RAZRWire.

CRISTIAN IONITA

Utilizatorii scapa de firele incomode si pot vorbi la telefonul mobil prin intermediul unui dispozitiv fixat pe bratul unei perechi de ochelari de soare "de firma". Pentru a raspunde unui apel, este suficienta o simpla apasare a butonului asezat sub bratul din partea dreapa a ochelarilor. Produsul le este dedicat celor foarte activi, care cauta "mobilitate fara limite in comunicare": ciclisti, skateri, alpinisti, jucatori de golf si orice fel de sportivi in general.

Rama este fabricata din O-Luminium (un aliaj de 40 de ori mai usor decat titaniul), iar lentilele au pentru protectie la socuri si filtru UV 100%. Ochelarii bluetooth vor fi disponibili pe piata incepand cu a doua jumatate a anului 2005.

Motorola a colaborat si cu Momo, furnizand echipamentele bluetooth pentru o serie de casti pentru motociclisti lansata anul trecut. Tot in 2004, Oakley a scos pe piata o pereche de ochelari de soare dotati cu MP3 player si casti.

×
Subiecte în articol: IT