x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Hardware - RAZRWIRE: Ochelari de soare bluetooth

Hardware - RAZRWIRE: Ochelari de soare bluetooth

de Cristian Ionita    |    28 Iul 2005   •   00:00
Hardware  -  RAZRWIRE: Ochelari de soare bluetooth

Motorola si Oakley au lansat ochelarii de soare RAZRWIRE dotati cu tehnologie Bluetooth de generatie a treia. Suporta protocolul RF 1.1 si 1.2, fapt care le asigura compatibilitatea cu majoritatea telefoanelor mobile dotate cu Bluetooth si cu alte dispozitive conexe.

Modelul are doua butoane de volum si un buton pentru receptionarea si initierea apelurilor. Conversatiile pot fi realizate la o distanta maxima de 10 metri de telefonul mobil. Alimentarea se poate face atat cu incarcatorul traditional, cat si cu ajutorul portului USB, prin folosirea unui cablu optional.

Rama ochelarilor este confectionata din O-Luminium, un aliaj special creat de Oakley, cu 40% mai usor decat titanul pur. Lentilele Plutonite, cu 100% filtru UV si lumina albastra inofensiva, sunt dotate cu tehnologia XYZ Optics patentata de Oakley, o solutie inovatoare care maximizeaza claritatea din toate unghiurile.

Tehnologia Bluetooth Sniff Mode asigura o crestere a duratei bateriei, asigurand peste cinci ore de convorbiri fara oprire si o autonomie functionala de aproximativ 100 de ore.

×
Subiecte în articol: IT