x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Hardware - Tamagotchi a invatat sa se imperecheze

Hardware - Tamagotchi a invatat sa se imperecheze

01 Apr 2004   •   00:00

Va mai aduceti aminte de Tamagotchi, jucaria japoneza care a isterizat intreaga lume in 1996?

Toti pustii aveau un animalut care traia intr-un mic joc electronic sub forma de ou. Animalutul trebuia hranit, schimbat sau distrat la fiecare cateva ore. Altfel murea. Acum va amintiti? Au fost vandute peste 40 de milioane de exemplare in toata lumea. Ei bine, Tamagotchi se intoarce sub numele de Tamagotchi Plus! A fost lansat in Japonia saptamana aceasta si costa 18 dolari, exact ca si prima varianta. Spre deosebire de stramosul sau din ’96, versiunea „Plus" este dotata cu un ecran mai mare si o rezolutie mai buna.

De data aceasta, animalutele electronice pot fi imprietenite, casatorite sau chiar imperecheate unul cu altul folosind o legatura prin unde infrarosii. Ce vreti, lumea a evoluat in ultimii opt ani, asa ca Tamagotchi au fost dotati cu port infrarosu.

Fiecare animalut are personalitatea lui. Atunci cand sunt apropiate doua jocuri, reaturile care traiesc „inauntru" se pot imprieteni si cere in casatorie sau se pot certa. Baietii chiar fac diferite cadouri fetelor… Stabilirea unei legaturi „infrarosii" intre doi Tamagotchi care se iubesc face sa izbucneasca focuri de artificii pe ecranele celor doua jocuri.

×
Subiecte în articol: IT