x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget HTC Legend şI Desire în oferta Vodafone

HTC Legend şI Desire în oferta Vodafone

de Alexandru Radescu    |    20 Apr 2010   •   00:00
HTC Legend şI Desire în oferta Vodafone

Vodafone România a lansat azi pe piaţă două noi modele smartphone de la HTC: Legend şi Desire. Ambele terminale beneficiază de sistemul de operare Android versiunea 2.1 şi suport Flash 10.1.

Clienţii pot achiziţiona HTC Desire la 199 euro (TVA inclusă) si HTC Legend la 169 euro (cu TVA), impreună cu abonamentul Complet 2000 (48 de euro) care include 2000 de minute in reţea, 400 de minute naţionale si Internet pe mobil nelimitat. La liber, cele două modele pot fi achiziţionate la preţ de 449 euro, respectiv 399 euro.

Cele doua modele HTC integrează sistemul de operare Android 2.1 (Eclair) şi o variantă imbunatăţită a interfeţei Sense. Clienţii pot avea acces rapid la aplicaţiile cel mai des folosite,widget-urile utile, contactele, contul de email sau mesajele primite, direct din cele 7 ecrane disponibile. În plus, navigarea între ecrane este acum mult mai simplă, existând opţiunea de a le vizualiza pe toate cele 7 simultan si de a-l alege pe cel dorit, printr-o simplă apăsare pe ecran.

Aplicaţia „Friend Stream" organizează toate reţelele sociale precum Facebook, Twitter şi Flickr intr-un singur flux de actualizări.

HTC Desire vine echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon de 1GHz, funcţionează în reţea HSDPA (7.2 Mbps). Terminalul are un ecran tactil de 3,7 inci cu o rezoluţie de 480x800 pixeli, camera foto de 5 MP cu autofocus si blitz, memorie de 576 MB RAM, slot card microSD de până la 32 GB si card microSD de 4 GB inclus in pachet. De asemenea, acesta rulează Adobe Flash 10.1 ceea ce va permite rularea unei mari cantităţi de conţinut de pe Internet.

HTC Legend are o carcasă prelucrată dintr-un singur bloc de aluminiu într-o formă compacta şi armonioasă. Vine cu o cameră foto de 5 MP cu autofocus si blitz, player multimedia, capacitatea de stocare este generoasă, noul model dispunand de slot card microSD pana la 32 GB si de card microSD de 2 GB inclus in pachet. Ecranul tactil AMOLED este de 3.2 inci, memoria RAM este de 384MB, funcţionează în reţea HSDPA (7.2Mbps), dar asigură şi conectivitate Wi-Fi, la fel ca şi Desire.

×
Subiecte în articol: redactie