x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Huawei P10, smartphone-ul perfect pentru vacanță

Huawei P10, smartphone-ul perfect pentru vacanță

27 Iun 2017   •   18:49
Huawei P10, smartphone-ul perfect pentru vacanță

Începe perioada vacanței de vară și ne pregătim să plecăm în concediu unde vom face sute de poze. Pasionaţii de fotografie au acum la dispoziție smartphone-ul perfect pentru vacanță - Huawei P10, cu lentile Leica, pentru o claritate excelentă a imaginilor.

Utilizatorii Huawei P10 mai avansați vor fi încântați să folosească modul PRO integrat în sistemul dual-camera Leica 2.0. Cu această funcție, ai control total asupra parametrilor fotografiilor – la fel ca în cazul folosirii unui DSLR. Cu Huawei P10 poți modifica modul de expunere a luminii (light metering mode), valoarea ISO, viteza de declanșare a butonului camerei foto și modul Auto-Focus. Flexibilitatea pe care ți-o oferă Huawei P10 se dovedește foarte utilă, mai ales când pleci în concediu alături de cei dragi și ai nevoie de un aparat profesionist care să îți încapă în buzunar.

Utilizând fotografiile și videoclipurile din memoria smartphone-ului, noua funcție Highlight din Galerie va crea o prezentare video personalizată, cu tranziții inedite, efecte speciale și muzică. Această funcție a fost dezvoltată în colaborare cu GoPro, având la bază aplicația Quick.

Huawei P10 este un simbol al perfecțiunii în materie de tehnologie. Noul smartphone Huawei, dovedește că fotografia realizată cu smartphone-ul se apropie de nivelul calității celei surprinse cu un aparat foto profesionist. Portrete extraordinare, imagini artistice de tip alb-negru, cadre în mișcare: trebuie doar să dai frâu liber imaginației pentru a obține fotografii creative demne de pus în ramă.

Dacă dorești să realizezi cât mai multe selfie-uri, Huawei P10 are o cameră frontală concepută în parteneriat cu Leica. Noul senzor de 8 MP captează de două ori mai multă lumină, ceea ce face posibilă realizarea unor fotografii reușite, atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții. Mai mult, în cazul în care un grup de persoane apare în fotografie, smartphone-ul trece automat pe modul Wide-Angle. Astfel, selfie-ul se transformă într-un „groufie” de succes.

Aici poti citi mai multe detalii despre noul P10 de la Huawei

×
Subiecte în articol: huawei p10