x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

09 Oct 2006   •   00:00
GAMEPAD. Logitech a lansat gamepadul ChillStream pentru PlayStation3. Dispozitivul beneficiaza de un sistem de racire incorporat ce permite ca mainile gamerilor sa se mentina reci si uscate, Tehnologia ChillStream include un ventilator de 40 mm, care face posibila circulatia a pana la 0,1 metri cubi de aer pe minut, fara a genera un zgomot puternic. Trei canale de aerisire inguste, situate pe fiecare latura a gamepadului, permit circularea aerului spre cele trei zone ale mainii care necesita cel mai mult racire.

PARTENERIAT NOKIA - ORANGE. Nokia a anuntat inceputul unei colaborari cu Orange, avand ca scop facilitarea personalizarii dispozitivelor si consolidarea rolului dispozitivelor S60 in portofoliul de terminale Orange. Conform studiului realizat de compania Canalys (iulie 2006), S60 este lider al segmentului de software pentru telefoane inteligente, cu o cota de peste 50% din piata globala. Nokia a livrat pana acum peste 70 de milioane de dispozitive S60. Pana in acest moment au fost lansate pe piata 44 de dispozitive bazate pe S60 si pe sistemul de operare Symbian, dintre care 15 se bazeaza pe S60 3rd Edition.

GOOGLE VREA YOUTUBE. Google negociaza achizitionarea YouTube pentru aproape 1,6 miliarde de dolari, potrivit Wall Street Journal. Reprezentantii YouTube au refuzat sa comenteze, iar cei ai Google nu au fost disponibili. YouTube a fost infiintata in februarie 2005, printre multi alti furnizori de servicii video pe Internet, dar popularitatea sa a crescut rapid din luna noiembrie, dupa ce a permis utilizatorilor sa faca schimb de videoclipuri, atat filmari personale, cat si copii ale unor emisiuni TV.

SISTEME DE IMPRIMARE. Eurocom a lansat in Romania sisteme de imprimare a formatelor mari, Oce TDS 450, Oce TCS 500 si Oce CS 2044, destinate specialistilor din domeniul arhitecturii, proiectarii, constructiilor si cartografiei. Modelele TDS 450 si 500 incorporeaza o noua tehnologie de scanare, Direct Scan, care beneficiaza de o camera CCD cu o rezolutie de 600 dpi.

SUPORT. S&T a deschis la Bucuresti un Centru de Competenta pentru solutiile HP OpenView (OpenView Competence Centre) a carui misiune este de a furniza suport tehnic si de vanzari pentru clientii subsidiarelor S&T din cele 19 tari din Europa Centrala si de Est in care este prezent grupul austriac.

×
Subiecte în articol: IT