x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    25 Oct 2007   •   00:00
PREMIERE. Cel mai văndut titlu pentru consola celor de la Nintendo, "Wii Sports", a căştigat şase premii oferite de Academia Britanică a Jocurilor Video, reuşind să deţină prim-planul la capitolul inovaţie, strategie sau cel mai bun joc sportiv. Totuşi, premiul pentru cel mai bun joc video a revenit titlului lansat in august pentru Xbox, "Bioshock", un first-person shooter. Jocurile pentru PlayStation3 nu au reuşit să işi adjudece nici un premiu.


PROCESOARE. Livrările mondiale de microprocesoare pentru PC-uri au atins un record in trimestrul al treilea al acestui an, inregistrănd o creştere de 14,3%. Procesoarele pentru notebook-uri au avut cea mai mare creştere in termeni de unităţi livrate, de 26,6%, in timp ce pentru desktop-uri numărul procesoarelor a crescut cu 7,7%. Intel avea in trimestrul trei, pe această piaţă, o cotă de 76,3%, in scădere cu 0,4%, tot cu 0,4% crescănd cota AMD, care deţinea 23,5%.


PROPUNERE. Proiectul de decizie a preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Reglementare in Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei privind condiţiile şi procedura de desemnare a furnizorilor de serviciu universal in domeniul serviciilor poştale este disponibil pe site-ul ANRCTI pănă la 22 noiembrie, putăndu-se formula observaţii şi propuneri pe marginea lui. Proiectul prevede două metode de desemnare: din oficiu sau la cererea furnizorilor.

×
Subiecte în articol: IT