x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    17 Noi 2007   •   00:00
COMUNICAŢII MOBILE. ANRCTI intenţionează să extindă modul de utilizare a spectrului de frecvenţă cuprins intre 3,4 GHz şi 3,6 GHz, destinat in prezent comunicaţiilor fixe şi mobile. In Romănia, benzile de 3.400-3.600 Mhz sunt utilizate pentru comunicaţii fixe (acces la internet), mai mulţi operatori avănd licenţe de utilizare naţionale şi locale. "Vom analiza care este modalitatea cea mai potrivită de a extinde modul de utilizare a spectrului de frecvenţe in aceste benzi", a declarat preşedintele ANRCTI, Dan Georgescu.


IMPRIMANTE. Konica Minolta a lansat două noi modele de imprimante, bizhub C30P şi bizhub C10P, care pot fi folosite atăt ca imprimante de reţea, căt şi ca imprimante desktop pentru o singură staţie de lucru. C30P are viteză de printare de 30 de pagini color, respectiv 35 de pagini alb-negru/min., fiind compatibilă cu Windows, Mac şi Linux.


MONITOR. BenQ a lansat monitorul LCD wide de 19 inci. Modelul FP94VW beneficiază de tehnologia Senseye+game, un timp de răspuns de 2ms GTG, interfaţă HDMI şi este presetat cu 6 moduri specializate de afişare pentru diferite scenarii de utilizare: standard, movie, dynamic, photo, action game şi racing game. El oferă şi posibilitatea de a ataşa un set de căşti, cameră web sau un telefon VoIP.


TELEFON. Samsung a adus şi in Romănia modelul SGH F210 cu memorie internă de 1GB. Cănd este inchis, se activează interfaţă de music player cu display orizontal. Funcţionează in reţea GSM, are o cameră de 2MP, dimensiunile 87,8 x 31 x 20,5 mm şi căntăreşte 72 de grame.

×
Subiecte în articol: IT