x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Alexandru Radescu    |    19 Ian 2008   •   00:00

Servere. HP a lansat pe piaţă noi produse (servere entry-level, aplicaţii “blueprints” şi software pentru managementul la distanţă al aplicaţiilor) pentru a sprijini companiile mijlocii să reducă costurile operaţionale. Portofoliul de servere entry-level al companiei include patru noi platforme de servere HP ProLiant adresate companiilor mici şi mijlocii cu un buget limitat, un spaţiu redus şi personal IT puţin numeros. ProLiant DL160 G5 şi DL185 G5 sunt deja disponibile pe piaţă, urmând ca în următoarele 90 de zile să fie prezente pe piaţă şi modelele DL180 G5 şi DL165 G5.

 

Proiector. Epson a lansat un nou model de proiector, EMP-6110, proiectat să funcţioneze în condiţii de praf şi chiar fum, utilizând un filtru de aer încărcat electrostatic. Durata de viaţă a lămpii este de 3.500 de ore în modul “high-brightness”. Aplicaţia ÎEMP Monitor permite utilizatorilor să configureze şi să monitorizeze proiectorul de la nivelul PC-ului unei reţele şi, de asemenea, permite trimiterea unor e-mail-uri în mod automat, în scopul notificării utilizatorului cu privire la temperatura internă a proiectorului.

 

Joc. Gameloft aduce pe telefoanele mobile jocul “Anatomia lui Grey”, bazat pe primele 3 sezoane ale serialului cu acelaşi nume. Jocul este disponibil pe portalurile operatorilor Orange şi Vodafone.

 

Foto. Sony a lansat Cyber-shot S730 un aparat foto cu o rezoluţie de 7.2MP, zoom optic 3x. şi un ecran LCD de 2.4 inci (6,1 cm). Selectând modul “High Sensitivity”, sensibilitatea va creşte până la ISO 1250 (fotografii la o viteză mai mare a obturatorului pentru a reduce riscul producerii de imagini mişcate, chiar şi în cazul subiecţilor aflaţi în mişcare).

×
Subiecte în articol: IT