x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    26 Ian 2008   •   00:00
Info

26 ianuarie 2008: ATI a anunţat lan­sarea şi disponibilitatea noilor serii Radeon HD 3400 şi HD 3600, procesoare grafice (GPU) de vârf aparţinând familiei Radeon HD 3000 dedicate segmentelor entry-level.

GPU. ATI a anunţat lan­sarea şi disponibilitatea noilor serii Radeon HD 3400 şi HD 3600, procesoare grafice (GPU) de vârf aparţinând familiei Radeon HD 3000 dedicate segmentelor entry-level. Beneficiază de tehnologia UVD (Unified Video Decoder), se permite rularea cursivă a filmelor full HD (1080p) Blu-ray sau HD-DVD la un nivel ridicat al detaliului, dar şi de suport integrat pentru şase canale (5.1) Dolby Digital de transmisie audio sourround prin HDMI.

 

COOPERARE MOBILĂ. Google şi operatorul japonez de telefonie NTT DoCoMo au anunţat încheierea unui acord care are în vedere furnizarea serviciilor de căutare pe internet şi a altor servicii ale gigantului media, precum Google Maps, pe dispozitivele operatorului. DoCoMo a anunţat că este posibil să lanseze şi terminale care ar urma să funcţioneze pe platforma Android. Se aşteaptă ca această platformă a Google să fie funcţională din a doua jumătate a acestui an, urmând ca acest software să suporte tehnologia de acces la internet i-mode, folosită de DoCoMo.

 

SERIE. Sony a lansat cinci mo­dele de camere foto din seria Cyber-shot W. Vârful de lance este modelul W170 cu o rezoluţie 10.1MP, echipat cu un ecran LCD de 2.7 inci şi zoom optic x5. Funcţia “Intelligent Scene Recognition” (Detecţie Inteligentă a Scenei) elimină nevoia “ghicirii” setărilor potri­vite în diverse scene uzuale de fotografiere, aparatul beneficiind şi de stabilizatorul optic de imagine “Super Steady Shot”.

×
Subiecte în articol: IT