x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    14 Feb 2008   •   00:00

14 februarie 2008: Notebook-urile vor contribui cu 30%-35% din valoarea pieţei locale de IT&C, estimată pentru 2008 la 400 de mi­lioane de euro, potrivit Flamingo International

VÂNZĂRI. Notebook-urile vor contribui cu 30%-35% din valoarea pieţei locale de IT&C, estimată pentru 2008 la 400 de mi­lioane de euro, potrivit Flamingo International. Retailerul se aşteaptă ca ponderea notebook-urilor în totalul vânzărilor de PC-uri să ajungă anul acesta la 50%, pro­pu­nându-şi triplarea vân­zărilor pe acest segment. Creşterea estimată pentru vânzările de desktop-uri este de 15%-20%.

 

 

AVERTISMENT. Atenţie la felicitările online primite astăzi, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor! Biroul Federal de Investigaţii (FBI) a transmis un avertisment în legătură cu aceste felicitări, care ar putea conţine virusul “Storm Worm‘‘, capabil să se răspândească singur fără a face apel la programul unui computer. Accesarea unui link dintr-o astfel de felicitare ar putea încărca virusul în compu­ter, făcând din PC un “membru‘‘ al unei reţele de computere virusate, controlate de un singur utilizator. 

 

SECURITATE. Viruşii pe telefoanele mobile sunt încă o rari­tate, doar 2,1% dintre res­pondenţii unui sondaj declarând că au avut un astfel de program maliţios pe celular. Sondajul rea­lizat de McAfee indică însă faptul că 72% sunt îngri­joraţi în privinţa securi­tăţii pe telefonul mobil. 

×
Subiecte în articol: IT