x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    19 Feb 2008   •   00:00

18 februarie 2008: Companiile care încheie cu Romtelecom contracte pentru servicii de telefonie fixă vor primi gratuit o centrală telefonică şi un telefon de secretariat, dacă durata abonamentului este de doi ani

INDO TELECOM. Companiile care încheie cu Romtelecom contracte pentru servicii de telefonie fixă vor primi gratuit o centrală telefonică şi un telefon de secretariat, dacă durata abonamentului este de doi ani, a anunţat operatorul. Clienţii au la dispoziţie patru pachete de echipamente care includ între două şi şase linii telefonice sau trunchiuri şi un aparat telefonic de secretariat. Pentru fiecare dintre liniile telefonice sau trun­chiuri se percepe un abonament lunar a cărui valoare începe de la 10 euro/lună. Oferta este valabilă în perioada 18 februarie-18 mai. 

 

CONSUM INTERNET. Un consumator “fanatic” de materiale video pe internet ajunge la un total de 841 de minute pe lună, în timp ce media este 77 de minute, potrivit unui studiu realizat de ComScore şi Media Contacts. După cum era de aşteptat, YouTube este cel mai urmărit site de profil, adunând 54% dintre toţi utilizatorii vizaţi de sondaj. Din datele raportului a mai reieşit că persoanele care urmăresc fişiere video pe internet sunt şi consumatori de televi­ziune, 46% dintre aceştia urmărind peste 13 ore de programe tv pe săptămână.

×
Subiecte în articol: IT