x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    21 Feb 2008   •   00:00

21 februarie 2008: Piaţa telefoane­lor mobile din România este estimată la 4 milioane de unităţi, cele mai vândute branduri fiind Nokia (60%), Samsung şi Sony Ericsson

TELECOM. Piaţa telefoane­lor mobile din România este estimată la 4 milioane de unităţi, cele mai vândute branduri fiind Nokia (60%), Samsung şi Sony Ericsson, a declarat ieri Dimitris Blatsios, ge­ne­ral manager Germanos Româ­nia. Potrivit oficialilor companiei, de luna viitoare va fi disponibil oficial pe piaţa românească termi­na­lul cu două SIM-uri, Samsung D880. Modelul poate fi deja achi­zi­ţionat de la magazine online la pre­ţul de 1.250 de lei. Compania va mai deschide 80 de magazine până la fi­nele anului, numărul to­tal al unită­ţilor urmând să ajun­gă la 286, po­trivit lui Aris Karusos, di­­rectorul de retail al reţelei de ma­ga­zine.

 

PLAYER CU GPS. Motorola a lansat Mobile TV DH01n, un dispozitiv de buzunar, care îmbină atri­­butele unui player media personal cu funcţii de navigare GPS şi hărţi Tele Atlas. Prin standardul DVB-H (Digital Video Broadcas­ting – Handheld), modelul oferă ser­­vicii video digital live. Pentru stocarea datelor, dispozitivul vine cu un card de 256 MB, putân­du-se înregistra imaginile tv transmise în direct.

 

TERMINALE. Vodafone Ro­mania a lansat două noi modele de telefoane mobile sub brandul propriu (227 – cu clapetă şi 228 – sli­de), produse de chinezii de la ZTE. Vodafone 227 este disponibil cli­enţilor gratuit pentru toate abonamentele încheiate pe doi ani, cu ex­cepţia abonamentelor Simplu şi 2 în 1, pentru care preţul telefonului este de 4 euro.

×
Subiecte în articol: IT