x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    27 Feb 2008   •   00:00

27 februarie 2008: Operatorul Vodafone a anunţat că în această săptămână este posibil să scadă viteza transferului de date în reţeaua 3G din Capitală

LUCRĂRI. Operatorul Vodafone a anunţat că în această săptămână este posibil să scadă viteza transferului de date în reţeaua 3G din Capitală. Scăderea este cauzată de lucrările de moder­nizare a unor echipamente radio 3G din Bucureşti, lucrări care nu vor afecta însă traficul de voce.

 

BILANŢ. Serviciile de ma­nagement al documentelor şi vânzările de imprimante şi multifuncţionale sunt principalele segmente responsabile pentru creş­terea cu 22%, până la 61 de mili­oane de dolari, a veniturilor Xe­rox România şi Republica Moldova. Echipamentele laser rămân principala direcţie de creştere a companiei pentru acest an.

 

APLICAŢIE. Yahoo a anun­ţat că va lansa un nou serviciu, Yahoo Buzz, care se va folosi de voturile internauţilor pentru a descoperi cele mai populare materiale online, care vor fi apoi aduse pe pagina de web a companiei de servicii pe internet. Aplicaţia, afla­tă încă în stadiul de testare, face parte din strategia companiei care se orientează către interactivitate şi relevanţă pentru utilizatori.  

 

REPREZENTANŢÅ. Producătorul german de soluţii pentru managementul documentelor, ELO Digital Office, ia în calcul po­sibilitatea mutării laboratorului de cercetare şi dezvoltare în Ro­mâ­nia. Compania a deschis o re­pre­zentanţă în ţara noas­tră, care are ca obiectiv vânzări de 1 milion de euro în 2008.

×
Subiecte în articol: IT