x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

10 Mai 2008   •   00:00
Info

10 mai 2008:Noul model de LCD ultrasubţire high definition LG Scarlet a fost “vedeta” standului companiei sud-coreene din cadrul ediţiei din acest an a CERF-ului

TELEVIZOR. Noul model de LCD ultrasubţire high definition LG Scarlet a fost “vedeta” standului companiei sud-coreene din cadrul ediţiei din acest an a CERF-ului. Televizorul are 1,7 inci grosime, partea din spate este roşie, iar în partea inferioară are un inel înconjurat de LED-uri, care, prin interme­diul unui senzor tactil, este folosit pe post de buton de por­nire sau oprire. Luminozitatea ecranului şi calitatea culorilor sînt setate automat, în funcţie de lumina ambientală şi de atmosfera încăperii. La capitolul sunet, televizorul încorpo­rează difuzoare pe întreaga bază, tehnologia “Clear Voice” ajustînd automat nivelul frecvenţei sonore a dialogului.

 

CAMERĂ VIDEO. Samsung a lansat o cameră video high-definition care este capabilă să realizeze fotografii digitalede înaltă rezoluţie simultan cu înregistrarea video. O particula­ritate a modelului HMX20 este posibilitatea înregistrării cu 300 de cadre pe secundă, pentru video în “slow-motion” (cu încetinitorul). Faţă de rata obişnuită de 30 de cadre/secundă, această ca­racteristică permite redarea unei înregistrări la o viteză de pînă la 10 ori mai mică decît cea normală, fără să fie alterată calitatea imaginii. Camera are o memorie internă de 8 GB şi va fi disponibilă, pentru început pe piaţa sud-coreeană, la un preţ de 857 de dolari.

 

PROCESOR. ASUS a lansat un procesor cu placă video modulară. Splendid MA3850M preia din sarcinile procesorului sistemului, îmbu­nă­tăţind calitatea imaginilor. Mo­dul de afişare este setat automat la Photo, Video sau Game, utili­zatorii putînd regla claritatea şi parametrii de afişare în funcţie de setările ecranului. Produsul se înscrie în portofoliul “verde”, fiind conceput pentru o bună eficienţă în domeniul consumului de energie.

×
Subiecte în articol: IT