x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

15 Mai 2008   •   00:00

15 mai 2008



ANTISPAM. O hotărîre judecătorească a dat cîştig de cauză serviciului de socializare online MySpace într-un proces în care două persoane au fost acuzate de spam. Învinuiţii, dintre care unul este cunoscut ca "Regele Spamului", sînt obligaţi să plătească serviciului online daune de 230 de milioane de dolari. Cele două persoane au trimis peste 730.000 de mesaje membrilor MySpace prin care aceştia erau direcţionaţi către site-uri unde li se propuneau diferite lucruri spre achiziţionare.

APROBARE. Guvernul elen a aprobat acordul cu Deutsche Telekom referitor la privatizarea OTE, potrivit ministrului de Finanţe, George Alogoskoufis. Principalele probleme din timpul negocierilor au vizat preţul participaţiei de 3% ce va fi preluată de grupul german şi controlul asupra conducerii OTE. Tranzacţia necesită şi acordul Parlamentului din Grecia, în care Guvernul dispune de o majoritate slabă, de 151 din 300 de parlamentari.

REZULTATE. Sony nu şi-a atins scopul în ceea ce priveşte unităţile de console Play Station 3 vîndute în anul financiar încheiat în martie, nivelul vînzărilor atingînd 9,24 milioane de unităţi, faţă de 9,5 milioane, cît era stabilit ca ţintă. Pe de altă parte, numărul unităţilor de PS Portable comercializate, de 13,89 milioane, a depăşit aşteptările companiei. Pentru acest an Sony aşteaptă vînzări de 10 milioane de PS3 şi 15 milioane PS Portable.

×
Subiecte în articol: IT