x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

17 Mai 2008   •   00:00

iPhone. Orange a anunţat astăzi încheierea unui acord cu Apple pentru comercializarea iPhone în România. Lansarea va avea loc în cursul anului, nefiind încă disponibile mai multe detalii în această privinţă sau legate de preţul de comercializare. În acordul încheiat între operator şi Apple, iPhone va fi comercializat de Orange şi în Austria, Belgia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Elveţia, Republica Dominicană, Egipt, Iordania, şi în ţările africane în care îşi desfăşoară activitatea operatorul. În România şi Belgia, Orange va avea exclusivitate în comercializarea aparatului.

 

 

TV portabil. Grundig a lansat în România modelul de televizor portabil Davio 7. Aparatul cu display LCD cu diagonală de 18 centimetri recepţionează semnalul tv cu ajutorul unei antene magnetice sau a unei antene telescopice, durata de funcţionare fiind de două pînă la trei ore. Imaginile pot fi urmărite în reluare, pe un interval de maximum 7 secunde. Dispozitivul are un preţ recomandat de 679 RON.

 

 

Conectivitate. Panasonic a anunţat că va lansa două noi modele de Sisteme de Navigaţie pentru Maşini, CN-HX1000D, respectiv CN-HW1000D, în cadrul clasei “Stranda F-Class”. Noile dispozitive le vor permite şoferilor să gestioneze de la distanţă aparatele de iluminat sau de aer condiţionat de acasă, să monitorizeze condiţiile din casă prin intermediul unor imagini capturate de o reţea de camere sau să îşi înregistreze programe TV controlînd DVD-ul de acasă în timp ce conduc maşina. 

 

 

 

Preluare. Vodafone ar putea prelua integral compania de telefonie mobilă Arcor din Germania, după ce acţionarii minoritari au acceptat să-şi vîndă participaţiile pentru 475 de milioane de euro. Operatorul a anunţat ieri o achiziţie de 31,5 milioane de euro în domeniul aplicaţiilor mobile de socializare, respectiv a companiei ZYB.

×
Subiecte în articol: IT