x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

31 Mai 2008   •   00:00
Info

31 mai 2008:Logitech a anunţat lansarea mausului V450 Nano destinat notebook-urilor

GADGET. Logitech a anunţat lansarea mausului V450 Nano (foto) destinat notebook-urilor. Modelul este cordless laser, oferă o garanţie a bateriei de 12 luni şi este bazat pe tehnologia wireless de 2,4 GHz. V450 Nano va fi disponibil în România începînd cu luna iulie, la un preţ recomandat de 50 de euro.

 
BUSINESS. Strategia de dezvoltare a operatorului alternativ de telecomunicaţii GTS Telecom România vizează extinderea prin achiziţii de companii de profil atît la nivel local, cît şi în Bulgaria şi în Republica Moldova, precum şi identificarea de noi linii de afaceri, au declarat ieri reprezentanţi ai companiei. GTS România este parte a GTS Central Europe, un operator alternativ de telecomunicaţii, cu o reţea în lun­gime totală de circa 60.000 de kilometri. Compania furnizează servicii pe piaţa business în segmentul companiilor comerciale (retail) şi în segmentul operatorilor (wholesales).


SOFTWARE. Wizrom va lansa în vara acestui an o nouă versiune şi module opţionale pentru aplicaţia ERP (Enterprise Resurce Planning) WizPro. Compania intenţionează ca în viitor să ofere soluţia şi sub forma Software as a Service. Aplicaţia va fi găz­duită pe serverele Wizrom, beneficiarul urmînd să plătească pentru utilizarea soluţiei doar un preţ lunar, în care se va include licenţa aplicaţiei, mentenanţa acesteia şi infrastructura de servere şi sisteme de operare necesară.

 
IMPRIMANTĂ. Xerox a lansat în România echipamentele laser alb negru Phaser 3250 şi 3600. Modelul 3250  are o memorie standard de 32 MB care poate fi extinsă la 160 MB, iar tăvii de hîrtie cu capacitate de 250 de coli i se mai poate adăuga una cu aceeaşi capacitate. Beneficiază de un procesor de 400 MHz; care asigură o imprimare de pînă la 28 de pag./min.

×
Subiecte în articol: IT