x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Alexandru Radescu    |    14 Iun 2008   •   00:00
Info

Yahoo-Google. Yahoo! a încheiat un parteneriat cu Google prin care “stăpînul” motoarelor de căutare va putea posta anunţuri publicitare pe site-urile companiei care deţine cel mai popular portal. Yahoo! estimează că parteneriatul cu Google îi va aduce venituri adiţionale de 800 de milioane de dolari pe an şi va ridica fluxul financiar al companiei cu 250-450 de milioane de dolari în primele 12 luni.



Yahoo-Google. Yahoo! a încheiat un parteneriat cu Google prin care “stăpînul” motoarelor de căutare va putea posta anunţuri publicitare pe site-urile companiei care deţine cel mai popular portal. Yahoo! estimează că parteneriatul cu Google îi va aduce venituri adiţionale de 800 de milioane de dolari pe an şi va ridica fluxul financiar al companiei cu 250-450 de milioane de dolari în primele 12 luni. Acţiunile Yahoo! au scăzut cu 10% după comunicarea rezultatului discuţiilor, deoarece piaţa nu se mai aşteaptă la o preluare a companiei, fie ea şi parţială. Procesul nu este exclusiv, existînd opţiunea ca alţi operatori să liciteze pentru spaţiul publicitar, iar această clauză ar putea să ajute contractul să treacă mai uşor de aprobările autorităţilor de reglementare. Companiile au decis să aştepte trei luni şi jumătate pentru avizare din partea statului şi să propună o modalitate de încheiere a colaborării dacă Yahoo! este preluată.

DVD recorder. Sony a lansat o nouă serie de DVD recordere cu hard disc, modelele de vîrf (RDR-HX1080 şi RDR-HXD1090) oferind o capacitate de stocare de 500 GB. Pe lîngă tunerul tv analog încorporat, ce poate fi utilizat pentru înregistrarea emisiilor tv terestre standard, toate modelele din seria HXD dispun şi de un tuner DVB-T (Digital Video Broadcast Terrestrial). Aplicaţia X-Pict Story permite crearea de slideshow-uri personalizate. Prin intermediul telecomenzii, slideshow-urile pot fi construite folosind imaginile stocate pe hard discul DVD recorder-ului.

DDR2. Kingston a lansat kit-urile de memorie cu latenţe mici HyperX 800MHz DDR2 SO-DIMM pentru notebook-uri, cu capacităţi de 2 şi 4 GB. Sînt disponibile trei opţiuni prestabilite, permiţînd memoriilor să lucreze la frecvenţele: 800MHz cu latenţa CL5, 667MHZ cu latenţa CL4 şi 533MHz, avînd latenţa foarte mică, CL3. În mai, Kingston a lansat kit-ul SO-DIMM HyperX, ce rula la 667MHz şi avea latenţe mici – CL4. 

×
Subiecte în articol: IT