x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

16 Iun 2008   •   00:00

16 iunie 2008



PROTOTIP PE EBAY. T-Mobile a cerut poliţiei din Seattle să demareze o anchetă după ce pe eBay a apărut un terminal considerat a fi un prototip furat. Cu nume de cod Shadow II, celularul slide este produs de HTC, iar preţul afişat era de 499 de dolari. În urma investigaţiilor a fost depistată persoana care a postat anunţul de vînzare: un reseller de terminale second-hand. Acesta nu a putut preciza de unde are terminalul.

REDUCERI DE PERSONAL. Motorola a anunţat că va reduce la jumătate personalul din divizia Cercetare & Dezvoltare. Din 630 de angajaţi, 150 trebuie să-şi caute serviciu în altă parte, în timp ce alţi 180 de angajaţi vor fi mutaţi la alte divizii ale companiei. Compania ar putea închide şi centrul de design terminale din Marea Britanie şi ia în considerare să reducă la jumătate personalul din această ţară. La centrul de design din Birmingham lucrează 120 de angajaţi.

WiMAX. Operatorul american de WiMAX, Clearwire, speră să ajungă la 1,3 milioane de utilizatori pînă la sfîrşitul lui 2009 şi la 4,6 milioane de utilizatori pînă la sfîrşitul lui 2010. Clearwire şi-a propus iniţial un ARPU (venit mediu pe utilizator) de 49 de dolari, dar l-a mărit la 64 de dolari, avînd în vedere noi servicii din portofoliu.

×
Subiecte în articol: IT