x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

20 Iun 2008   •   00:00
Info

20 iunie 2008:Garmin a lansat în România Forerunner 405, ceasul de mînă cu GPS şi funcţii de fitness încorporate

ELEVI ONLINE. Rezultatele unei cercetări din cadrul proiectului “Lege şi Ordine pe internet” indică faptul că 99% din elevii de liceu sînt utilizatori ai serviciului Yahoo Messenger şi mai mult de 85% au conturi create pe hi5, site de socializare online. În schimb, numai 5% dintre elevii chestionaţi au declarat că deţin şi postează pe un blog. Sondajul a fost realizat în licee importante din oraşele mari ale ţării. (Mihai Manole)

 
CEAS CU GPS. Garmin a lansat în România Forerunner 405, ceasul de mînă cu GPS şi funcţii de fitness încorporate. Alergătorii primesc informaţii despre viteză, distanţa parcursă, pulsul cardiac şi locul în care se află. Folosind tehnologia ANT+Sport, ceasul trimite datele sesiunii către calculatorul utilizatorului prin transfer de date wireless. Dispozitivul este rezistent la apă şi cîntăreşte 60 de grame. (Alexandru Rădescu)

 
BUSINESS. Grupul Vo­dafone nu va depune o ofer­tă pentru preluarea fur­ni­zorului italian de servicii de internet Tiscali, potrivit Financial Times. Acţiunile Tiscali au scăzut în cursul şedinţei de ieri cu 9% la bur­sa din Milano, pînă la 2 euro pe unitate, ca urmare a in­for­maţiilor apărute în coti­di­anul britanic. Vodafone era considerat cel mai probabil cumpărător pentru diviziile din Marea Britanie şi Italia ale Tiscali. Atît reprezen­tan­ţii grupului britanic, cît şi purtătorul de cuvînt al Tiscali au refuzat să co­men­teze. Alte companii interesate de preluarea Tiscali sînt BSkyB, Carphone Wa­re­house, Wind, FastWeb.

×
Subiecte în articol: IT