x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

25 Iun 2008   •   00:00

25 iunie 2008



ROAMING. Orange a introdus opţiunea Permis de Vacanţă care poate fi activată atît de clienţii cu abonament, cît şi de utilizatorii PrePay. Din 3 iulie, toţi clienţii care utilizează această opţiune vorbesc 10 minute cu 4 euro atunci cînd călătoresc în ţările UE. Cele 10 minute pot fi utilizate timp de o lună atît pentru iniţierea apelurilor, cît şi pentru primirea acestora. "Permisul" oferă clienţilor cu abonament o reducere de 31% a tarifelor, iar clienţilor PREPAY reduceri de peste 18%, comparativ cu tariful standard de 0,49 euro/min. (Alexandru Rădescu)

PLASMĂ TV. LG lansează două noi televizoare cu plasmă, modele PG3000 şi PG200R. Cu o grosime de 84 mm, televizoarele se prezintă cu un timp de răspuns de 0.001 ms la 150 Hz şi rata dinamică de contrast de 20.000:1. Modelele încorporează tehnologia DPS, Dynamic Power Saving, tehnologie ce facilitează economisirea a max. 30% energie. (Alexandru Rădescu)

SECURITATE. Date confidenţiale legate de aproximativ 500.000 de cetăţeni germani au fost accesibile timp de cîteva luni pe internet din cauza unei erori de configurare a parolei pentru un program al autorităţilor, potrivit informaţiilor oferite de postul public de televiziune ARD. Compania HSH, care asigură securitatea datelor, a lăsat afişat într-o pagină de internet numele utilizatorului şi parola unui program care oferă acces la informaţiile confidenţiale.

×
Subiecte în articol: IT