x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

26 Iun 2008   •   00:00

26 iunie 2008



REÎNCĂRCARE ECO. Orange a anunţat un parteneriat cu GotWind, o firmă specializată în energie reciclabilă, pentru a produce un dispozitiv de reîncărcare a bateriilor prin mişcări de dans. Sistemul va fi testat pe piaţă cu prilejul festivalului de muzică de la Glastonbury, eveniment care se va desfăşura la sfîrşitul acestei săptămîni în Marea Britanie. Potrivit reprezentanţilor operatorului, prototipul încărcătorului cinetic este de greutatea unui celular şi de mărimea unui pachet de cărţi de joc. (Alexandru Rădescu)

FOTO-CONSOLĂ. Genius a lansat o cameră foto care integrează şi funcţii de consolă de jocuri. G-Shot D1212PMP are zoom digital 4x, o rezoluţie de 5 MP, senzor CMOS şi ecran color LCD de 2,5 inci. Dispozitivul îndeplineşte şi funcţii de video recorder, înregistrare TV/AV, webcam, music şi video player, precum şi radio FM. Cu ajutorul unui card de memorie de 2 GB, se poate înregistra timp de aproximativ patru ore în format MPEG4.

COSTURI iPhone. Costul de producţie pentru iPhone 3G este de 173 de dolari, potrivit firmei de cercetare de piaţă iSuppli. Cele mai scumpe componente sînt memoria NAND de 8 GB (22.80 de dolari), şi touchscreen-ul (20 de dolari) în timp ce asamblarea ar costa 9 dolari. Conform iSuppli, operatorii care subvenţionează noul iPhone plătesc celor de la Apple 300 de dolari/terminal. (Alexandru Rădescu)

×
Subiecte în articol: IT