x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

28 Iun 2008   •   00:00

28 iunie 2008



PENTRU MAC. Logitech a lansat o cameră web compatibilă cu calculatoarele Mac şi care  dispune de tehnologia premium autofocus şi de optica Carl Zeiss. QuickCam Vision Pro for Mac are un senzor de 2 MP şi înregistrează clipuri video la o rezoluţie high-definition (HD) de 720 p în format video (960-720 pixeli). Modelul va fi disponibil în SUA şi în Europa din luna iulie. Preţul recomandat în Europa este de 100 de euro.

ROKR. Motorola a lansat în România telefonul mobil ROKR E8. Modelul funţionează în reţea GSM, beneficiază de conectivitate EDGE, are o memorie internă de 2 GB şi cameră foto de 2 MP, iar tehnologia CrystalTalk asigură claritatea convorbirilor în medii zgomotoase. Deschiderea dispozitivului duce la apariţia unei tastaturi numerice virtuale, iar ecranul are o diagonală de 2 inci. Terminalul este disponibil la un preţ estimativ de 200 de euro.

MULTIFUNCŢIONALE. Xerox a lansat noi modele de multifuncţionale,Workcentre 5016 şi 5020. Cu o memorie de 64 MB, un procesor de 400 Mhz, dispozitivele au o viteză de copiere de 16 pînă la 20 de pagini A4/minut şi posibilitatea de imprimare automată faţă-verso pe hîrtie de diferite tipuri, cu mărimi de pînă la A3.

×
Subiecte în articol: IT