x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

05 Iul 2008   •   00:00
Info

5 iulie 2008:LG Electronics a adus în România modelul de telefon mobil KC-550, care are încorporată o cameră foto de 5 megapixeli

TRANSPARENŢĂ. Google a fost obligată de o hotărîre judecătorească să ofere acces la datele privind vizualizările clipurilor de pe serviciul YouTube. Mai multe companii deţinătoare ale drepturilor de autor în cazul unor clipuri postate pe site au susţinut că au nevoie de aceste date pentru a stabili dacă materialele lor video, protejate de copyright, sînt mai vizualizate decît clipurile realizate de amatori. Această decizie ar putea duce la generarea a 12 terabytes de date, adică echivalentul a 12 milioane de cărţi. Informaţiile ar urma să cuprindă, printre altele, data vizualizării şi ID-ul şi adresa IP a calculatorului utilizatorilor.


TELEFON. LG Electronics a adus în România modelul de telefon mobil KC-550, care are încorporată o cameră foto de 5 megapixeli. Cu un display LCD de 2,4 inci, terminalul permite vizualizarea de filme la o calitate similară celei DVD, datorită codării/decodării video la 30fps (cadre pe secundă), la o rezoluţie de 720x480. Prin funcţia Full TV-out, utilizatorul poate vizualiza conţinutul de pe telefon direct pe ecranul televizorului. Pentru cei pasionaţi de jocuri, celularul oferă o funcţie de control al mişcării denumită M-toy, care are un efect de giroscop.

×
Subiecte în articol: IT