x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

16 Iul 2008   •   00:00

16 iulie 2008:Calculele prezentate de Comisia Europeană indică faptul că cele 2,5 miliarde de SMS-uri anuale trimise de utilizatori în roaming în Uniunea Europeană costă de 10 ori mai mult decît mesajele scurte interne

ROAMING. Calculele prezentate de Comisia Europeană indică faptul că cele 2,5 miliarde de SMS-uri anuale trimise de utilizatori în roaming în Uniunea Europeană costă de 10 ori mai mult decît mesajele scurte interne. CE a deschis o secţiune pe site-ul propriu pe care sînt prezentate transparent tarifele pe care le percep operatorii pentru acest serviciu. În prezent CE lucrează la punerea la punct a unui set de măsuri care ar urma să micşoreze nivelul acestor tarife, dar şi pe cele legate de serviciile de date mobile. Măsurile ar putea fi propuse pentru adoptare la începutul toamnei.

 
ATAC LA NORTON. Cea mai frecventă formă de software maliţios din luna iunie este Trojan.Clicker.CM, un troian care serveşte reclame de tip "pop-up", fără permisiunea utilizatorului, potrivit unei analize a BitDefender. Acesta, împreună cu ocupantul locului trei, Trojan.VB.AIA sînt programaţi cu funcţii specifice care pot ocoli protecţia oferită de programul antivirus Norton. Pe locul doi în top se află un virus mai vechi care infectează fişierele executabile găsite pe discurile fixe. 


CPU. Intel a lansat a două generaţie a procesorului pentru tehnologii wireless. Noul procesor, Centrino 2, combină tehnologia wi-fi, care permite conectarea la internet pe o rază de 100 de metri în jurul unui transmiţător, cu noul standard wireless WiMax care permite tranferul de date wireless pe distanţe mult mai mari.

×
Subiecte în articol: IT