x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

28 Aug 2008   •   00:00

ROAMING. Cosmote România va reduce de sîmbătă, 30 august, tarifele de roaming la nivelul impus de Comisia Europeană. Astfel, preţul pentru apelurile către statele din Uniunea Europeană va ajunge la 0,46 euro/minut, iar pentru cele primite, în spaţiul UE, va fi de de 0,22 euro/minut, la care se adaugă TVA.



ROAMING. Cosmote România va reduce de sîmbătă, 30 august, tarifele de roaming la nivelul impus de Comisia Europeană. Astfel, preţul pentru apelurile către statele din Uniunea Europeană va ajunge la 0,46 euro/minut, iar pentru cele primite, în spaţiul UE, va fi de de 0,22 euro/minut, la care se adaugă TVA. În prezent, tariful practicat de operator la apelurile către statele UE este de 0,49 euro/minut, iar pentru cele primite, de 0,24 euro/minut. Clienţii Cosmote aflaţi în roaming au la dispoziţie serviciul informativ gratuit “Bon Voyage SMS”, prin care primesc la intrarea în ţara vizitată un mesaj text cu informaţii despre tarifele de roaming corespunzătoare reţelei în care se află.

SOFTWARE. Gecad a lansat versiuni Axigen Mail Server pentru platformele Windows. Versiunea 6.1 a soluţiei de mesagerie electronică este compatibilă acum cu Windows Server 2003 şi XP. Noua versiune va fi disponibilă pentru toate produsele comerciale Axigen (Business, Enterprise, Service Provider), cît şi pentru varianta gratuită Office Edition.

SECURITATE. CheckPoint a lansat o nouă versiune a aplicaţiei de securitate Point Endpoint Security. R70  are o singură interfaţă pentru client, un singur agent cu firewall, NAC (control al accesului la reţea), control al programului, acces de la distanţă, antivirus, anti-spyware, criptarea în întregime a discului şi criptarea datelor cu protecţia portului.

×
Subiecte în articol: IT