x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

02 Aug 2006   •   00:00
CAZINOU ONLINE.Mentor Gaming, companie specializata in dezvoltarea de software pentru cazinouri online, si-a deschis o filiala in Romania. Subsidiara romaneasca are in prezent 12 angajati, iar numarul acestora se va dubla pana la sfarsitul anului, ne-a declarat Traian Moisa, PR manager. Filiala din Romania ar urma sa devina centrul dezvoltarii regionale a companiei. Se estimeaza ca in urmatorii ani, peste cinci milioane de utilizatori de internet din Europa Centrala si de Est vor vizita cazinouri online si vor paria pe site-uri specializate.

LANSARE CELULARE. LG a lansat in Romania patru modele de telefoane mobile: KG225, KG220, KG245 ¾i M6100, in banda GSM. Modelul M6100 este echipat cu o camera 1.3MP, o memorie interna de 128 MB, conectivitate Bluetooth.

IBM VIRTUALIZATION. IBM a anuntat astazi ca sistemele sale mainframe si tehnologiile de virtualizare bazate pe arhitectura POWER au primit una dintre cele mai convingatoare certificari de securitate ale industriei IT. Tehnologia IBM de partitionare logica pentru mainframe-uri a primit in urma evaluarii nivelul EAL5, iar sistemul de virtualizare IBM bazat pe arhitectura POWER a primit nivelul de evaluare EAL4+. EAL provine de la "Common Criteria’s Evaluation Assurance Level".

×
Subiecte în articol: IT