x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

02 Noi 2005   •   00:00
SERVICIU ROAMING. Orange lanseaza serviciul Roaming *121# care ofera clientilor sai tarife speciale la apelarea din strainatate a Mesageriei Vocale si a Serviciului Clienti Orange. Tariful pentru abonati este de 0,35 dolari/minut, iar cei care folosesc acest serviciu pana la 31 decembrie au gratuit 30 de minute de convorbiri din roaming cu Serviciul Clienti. Serviciul este disponibil si utilizatorilor Orange PrePay si celor cu abonament reincarcabil. Pentru a accesa serviciul se apeleaza din strainatate *121# si se alege optiunea dorita din cele trei disponibile: Mesageria Vocala, Serviciul Clienti, Serviciul Clienti Fax&Data.

VODAFONE SUEDIA, DE VANZARE. Grupul britanic Vodafone a anuntat ca a ajuns la un acord cu operatorul norvegian de telecomunicatii Telenor pentru vanzarea subsidiarei sale din Suedia. Astfel, Vodafone Suedia (1,5 milioane de clienti) va fi vanduta pentru suma de 1.035 miliarde de euro. Saptamana trecuta, Vodafone anunta preluarea a 10% din actiunile celui mai mare operator indian, Bharti Tele-Ventures, contra sumei de 1,5 miliarde de dolari.

IMPRIMANTA COLOR. Xerox a lansat in Romania Phaser 7400, imprimanta color destinata IMM-urilor. Cu memorie standard de 256 MB Phaser 7400 poate prelucra un numar mare de comenzi fara a mari timpul de asteptare. Imprimanta poate tipari automat fata-verso, rezolutia de imprimare fiind de 1200 dpi.

×
Subiecte în articol: IT