x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

03 Noi 2006   •   00:00
HARTA NETULUI EUROPEAN. Compania comScore Networks a prezentat caracteristicile traficului european pentru luna septembrie. Podiumul este ocupat de site-urile Google, Microsoft si Yahoo!, in aceasta ordine, fara evolutii semnificative ale numarului de vizitatori unici. Cea mai importanta ascensiune la acest capitol, de 18%, a fost inregistrata de Wikipedia. Paginile educationale si cele guvernamentale au atras si ele mai multe persoane, cu 11%, respectiv 6%.

YOUTUBE MOBIL. Compania YouTube ar putea lansa din 2007 varianta pentru telefoane mobile a serviciului de schimburi online de clipuri video. Orientarea catre acest segment este un pas cheie pentru dezvoltarea companiei, a apreciat directorul general, Chad Hurley. Noul serviciu mobil ar permite utilizatorilor sa efectueze transferuri de materiale video direct prin intermediul telefonului mobil. Pe site-ul YouTube sunt vizionate zilnic peste 100 milioane de clipuri video. (Mihai Manole)

ROAMING LA TARIF NATIONAL. Clientii Vodafone Romania pot efectua apeluri in roaming la costuri nationale in toate statele membre UE, a anuntat ieri operatorul de telefonie mobila. Atat abonatii, cat si clientii care utilizeaza cartele preplatite pot beneficia de aceasta optiune, platind o taxa de conectare pentru fiecare apel. Activarea optiunii este gratuita, iar taxa de conectare este de 1,2 dolari fara TVA.

×
Subiecte în articol: IT