x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    02 Iul 2007   •   00:00
PROMOVARE EROTICĂ. Comisia Europeană işi promovează activităţile pe YouTube. De săptămăna trecută, instituţia dispune de propriul canal pe portalul video online, intitulat UETube. Pentru inceput vor fi postate pe internet aproximativ 100 de inregistrări video pe diverse teme de actualitate, selectarea acestora fiind făcută de Direcţia Generală de Comunicare din cadrul comisiei. In ultima campanie de autopromovare, Uniunea Europeană a aplicat la tactici-şoc, realizănd un clip erotic in care apar 18 cupluri intr-o serie de scene de amor. Videoclipul "Cinefilii il vor iubi" este postat tot pe YouTube, durează 44 de secunde şi, pentru a evita discriminarea sexuală, in el apar şi cupluri de homosexuali.


E-PUBLICITATE. Compania Yahoo! va oferi clienţilor săi instrumente pentru crearea unor reclame mai personalizate utilizatorilor de internet. Noul serviciu SmartAds ar urma să permită advertiserilor să işi structureze mesajul de promovare pe baza unui profil al internauţilor, care ar include informaţii precum locaţia acestora, ultimele căutări efectuate pe net, vărsta şi veniturile.


ROAMING. Incepănd din 29 august, Vodafone Romănia oferă un tarif unic 0,48 euro/min. pentru apelurile efectuate către destinaţii din UE, indiferent dacă utilizează sau nu reţeaua unui operator preferat Vodafone. Pentru apelurile primite in spaţiul UE, clienţii operatorului vor beneficia de tariful unic de 0,24 euro/min. Conform reglementărilor europene, in primul an valoarea maximă pentru apelurile efectuate in roaming trebuie să fie de 0,49 euro/min (+ TVA), iar pentru apelurile primite - 0,24 euro/min (+ TVA).


PROIECTOARE BUSINESS. Epson a lansat două noi modele de proiectoare adresate segmentului business: EMP-83 şi EMP-822. Proiectoarele au fost concepute pentru performanţă ridicată şi reducere a consumului de energie, iar funcţionalitatea a fost imbunătăţită datorită telecomenzii cu sistem "Easy-Use". Modelul EMP-822 are o luminozitate de 2600 ANSI lumeni şi EMP-83 2200 ANSI lumeni, tehnologia Epson 3LCD asigurănd luminozitatea imaginilor şi claritatea proiecţiilor video.

×
Subiecte în articol: IT