x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget JOCUL SAPTAMANII

JOCUL SAPTAMANII

28 Feb 2005   •   00:00

Frag4money Beta / Counter Strike pe bani

Maestii Counter Strike se vor putea intrece pe un server gazduit de o companie ce le promite premii substantiale celor mai buni dintre cei buni. Deocamdata, intreaga competitie este in faza de teste (Beta Version) si poate fi accesata la www.frag4money.ro, iar cei care vor sa joace de proba se pot inscrie gratuit, dar nu vor castiga nici premii.

Cand vor fi scose si premiile "la bataie", participarea nu va mai fi, probabil, gratis. Organizatorii nu au anuntat inca data la care va incepe competitia.

Sistemul este destul de simplu. Cei care vor vrea sa castige un premiu de 10.000 de dolari SUA trebuie sa se aboneze, sa se antreneze pentru joc, apoi sa se inscrie in competitie si sa treaca pe rand de toate nivelurile. Dupa doborarea ultimului nivel, jucatorul va castiga marele premiu. Jucatorii se pot grupa si in clanuri (echipe) de cate doi sau cinci. Daca o echipa castiga, fiecare membru va castiga 10.000 de dolari. Cel putin asa promit organizatorii.

Vor fi premiati si cei care au intrat in lupta si care au ajuns la un anumit nivel. In functie de cat de avansata este zona in care au ajuns, premiul variaza intre 200 si 2.000 de dolari. (Cristian Ionita)

×
Subiecte în articol: IT