x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Jocul saptamanii - Far Cry

Jocul saptamanii - Far Cry

04 Mai 2004   •   00:00

Aventurile lui Jack in Insula Diavolului

Anul 2004 este, fara nici o indoiala, anul revigorarii genului FPS si al intoarcerii in forta a PC-ului ca platforma de jocuri. Titluri ca Half Life 2, Doom 3 sau STALKER tin capul de afis, pregatindu-se sa impresioneze prin grafica exceptionala, inamici inteligenti si realismul incredibil al actiunii.

Desi titlurile enumerate mai sus reprezinta o reteta garantata a succesului, tot mai multi gameri par sa „consoloeze" cu Far Cry. Povestea este simpla la prima vedere: Jack Carver, fost membru al trupelor speciale, are o barca cu care transporta persoane intre diversele insule din arhipelagul Micronesiei. Numai ca atunci cand cel mai nou client al sau - o fotografa foarte atragatoare pe nume Val - dispare, iar barca sa este distrusa de un grup de mercenari, Jack se vede prins intr-un joc mortal. El trebuie sa o gaseasca pe frumoasa Val si sa afle cine si de ce l-a atacat. In aventura sa eroul are un prieten de nadejde in Doyle, un personaj enigmatic care ii da indicatii pretioase pentru a supravietui intr-un paradis tropical transformat in Iadul pe Pamant de un doctor nebun.

Daca va mananca deja degetelele si vreti sa-l "conduceti" pe Jack, aveti nevoie de un computer dotat cu procesor de minimum 1.8 Ghz, Memorie RAM 512 Mb si placa video de 128 Mb, plus DirectX 9.0b. (Florina Zainescu)

×
Subiecte în articol: IT