x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Jocul saptamanii - Prince of Persia: The Sands of Time

Jocul saptamanii - Prince of Persia: The Sands of Time

30 Mar 2004   •   00:00

Povestea este relativ simpla: esti fiul sultanului si, in timp ce armatele tale ataca palatul sultanului inamic, un eveniment neasteptat face ca toti cei inclestati in lupta sa se transforme intr-un fel de zombie razboinici.

Numai printul sultanului ramăne „normal", iar sarcina ta devine supravietuirea, luptandu-te cu hoardele de „undezi" si catarăndu-te prin peisaj. Gadget-ul principal al jocului este cutitul „Dagger of Time", care are posibilitatea de a da timpul inapoi. Cu alte cuvinte: daca ai facut o greseala fatala apesi tasta de time-reversal si actiunile intreprinse in ultimele secunde se deruleaza in ordine inversa, păna ridici măna de pe tasta sau expira buffer-ul respectiv; dupa care poti sa incerci din nou. Monstrii sunt in general destul de inceti, atăt cănd se deplaseaza, căt si cănd lovesc. Acestia vin insa mereu in numar mare, iar ranile produse de o lovitura incasata sunt destul de mari. Ti se ofera, in schimb, un numar destul de mare de scheme de lovituri, pe care le poti executa cu sabia si cutitul din dotare. Unele sunt simplu de exectuat, altele mai complicate, dar mai spectaculoase vizual si mai eficiente.

In total, sunt 40 de niveluri, impartite in doua: partea de acrobatie si partea de lupta. Uneori exista si obiective secundare, cum ar fi activarea a diverse mecanisme, dobandirea altei sabii sau potrivirea unor oglinzi care ajuta la redirectionarea unei raze de lumina.

Pentru a juca acest joc aveti nevoie de un procesor mai rapid de 1,2 Ghz, 256 Mb - memorie RAM si placa video de 64 Mb.

×
Subiecte în articol: IT