x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Jocuri pe computer pentru pisici

Jocuri pe computer pentru pisici

12 Ian 2005   •   00:00

"Cyberpounce" este numele unui joc video destinat pisicilor. Intr-un moment de relaxare, utilizatorii de computer pot sa-si aseze pisicul in fata monitorului pentru ca acesta sa "vaneze" soricei virtuali care alearga cu viteza.


ALEXANDRU RADESCU

PRIMUL PAS. Pana sa foloseasca motoare de cautare, pisicile "vaneaza" soricei virtuali
Cativa programatori intreprinzatori au facut o vizita unor psihologi specializati pe comportamentul unor animale de "casa", precis: pisici. Adica aceste vietati de ce n-ar beneficia si ele de atotputernicul computer? Dupa cum se arata in prezentare (http://www.cyberpounce.com), este vorba de un pachet alcatuit din 11 jocuri si care are scopul de "a trezi instinctul de vanatoare al "tigrului de camera"". Ideea consta in a le oferi pisicilor un vanat virtual al pasarilor, paianjenilor si soarecilor. Cu alte cuvinte, asezi frumos animalutul in fata monitorului, iar pe ecran va tasni "prada". Ideal ar fi ca pisicul sa "vaneze" soricelul virtual cu labuta din ale carei pernite nu au iesit ghearele!

FELINE MOFTUROASE. Producatorii nu uita sa le spuna celor interesati ca pisicile au gusturi diferite si nu toate savureaza jocul pe computer. Totusi, "CyberPounce" ar reusi acapararea atentiei pisicilor pana la 10 minute (in conditiile in care psihologii de profil spun ca de regula unei pisici nu i se poate capta atentia mai mult de doua minute). Pana acum, CyberPounce dispune de 11 caractere, dar Doube Twenty lucreaza mai departe la alte versiuni pentru distractia pisicilor.

Dupa cum precizeaza producatorii, "CyberPounce" functioneaza pe Windows 95/98/2K/XP, iar cerintele hardware pentru computer sunt "minime". In ceea ce priveste utilizatorii de Mac-uri, acestia mai trebuie sa astepte pana ce se va dezvolta o versiune "Cyberpounce" si pentru pisicile lor.
Pretul unui pachet de jocuri "CyberPounce" este de 15 dolari.

×
Subiecte în articol: IT