x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Licitaţie fără mobili

Licitaţie fără mobili

de Jurnalul National    |    23 Feb 2008   •   00:00

Operatorii GSM şi 3G nu vor putea licita pentru licenţa de comunicaţii mobile în bandă largă, potrivit unui proiect publicat pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei

Operatorii GSM şi 3G nu vor putea licita pentru licenţa de comunicaţii mobile în bandă largă, potrivit unui proiect publicat pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei. Astfel, operatorii de telefonie mobilă Orange, Vodafone, Cosmote, Telemobil şi RCS&RDS nu vor putea să participe la licitaţia pentru acordarea licenţei naţionale de utilizare a frecvenţelor 410-415 MHz şi 420-425 MHz, care permite furnizarea de comunicaţii mobile în bandă largă.

Pentru organizarea şi des­făşurarea procedurii de licitaţie, ANRCTI va desemna o comisie formată din şapte membri care nu pot fi acţionari, asociaţi, administratori, cenzori sau angajaţi ai vreuneia dintre persoanele juridice care participă la licitaţie sau ai vreunei persoane juridice care are control asupra vreunui ofertant.

 

CONDIŢII. Calendarul detaliat al etapelor licitaţiei va fi stabilit prin caietul de sarcini. ANRCTI estimează că procedura va fi finalizată şi câştigătorul va fi anunţat până la 31 iulie. Viitorii ofertanţi vor avea obligaţia de a constitui o garanţie de partici­pare în cuantum de 50.000 de euro prin scrisoare de garanţie bancară.

×
Subiecte în articol: IT