x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget MAI achiziționează un nou soft pentru contracararea amenințărilor de securitate și reacție rapidă

MAI achiziționează un nou soft pentru contracararea amenințărilor de securitate și reacție rapidă

de Redacția Jurnalul    |    10 Sep 2023   •   18:40
MAI achiziționează un nou soft pentru contracararea amenințărilor de securitate și reacție rapidă

Direcția Generală de Protecție Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne cumpără un soft pentru „prevenirea și contracararea amenințărilor de securitate”, cu o valoare de peste 6,7 milioane de lei.

„Achiziționarea unei soluții de corelare a amenințărilor cibernetice (CTI) în vederea asigurării unor capabilități tehnice pentru prevenirea și contracararea amenințărilor de securitate. Soluția va fi aciziționată cu scopul de a consolida mediul de securitate prin crearea unui cadru unitar de monitorizare și corelare în timp real a evenimentelor de securitate în raport cu amenințările cibernetice, dublat cu o capacitate rapidă de intervenție, cu scopul minimizării impactului”, potrivit caietului de sarcini al licitației lansată de Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit anunțului, produsul va fi achiziționat „cu scopul de a consolida mediul de securitate prin crearea unui cadru unitar de monitorizare și corelare în timp real a evenimentelor de securitate în raport cu amenințările cibernetice”.

Valoarea totală estimată este de 6.722.689.08 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 septembrie 2023.

×